Блог 

Полезни статии за сглобяемите къщи 

free html5 templates
Mobirise


Защо да избера сглобяема къща - предимства на сглобяемите къщи

В днешно време сглобяемите къщи са все по-често срещани и хората които не успели да се докоснат до това чудо на модерното строителство, много често си задават въпроси като: „Защо сглобяеми къщи?“ и „С какво те превъзхождат конвенционалното строителство?“.

Mobirise

Сглобяемите къщи от Бутик Хоум – Уникален дизайн, енергийно ефективни и природосъобразени

Уютна топлина през зимните месеци и приятна прохлада през дългите летни дни. Ниски сметки за отопление през зимата и охлаждане през лятото, бързо достигане на перфектната за Вас стайна температура – звучи като утопия, нали? Това обаче е реалността, която върви ръка за ръка със сглобяемите къщи от „Бутик Хоум“.

Mobirise

Сглобяеми къщи – сигурно убежище за Вас и вашето семейство

Ниските цени и бързите срокове за създаване са чудесни качества на сглобяемите къщи, но какво са парите или един-два спестени месеца в сравнение със здравето и сигурността на нас и нашите близки.

Mobirise


Сглобяеми къщи – чудото на модерното строителство

Наричайки сглобяемите къщи „чудото на модерното строителство“, нямаме предвид, че те правят чудеса като в приказките. Това, което се опитваме да загатнем е, че те имат редица предимства пред къщите построени по конвенционалния метод; кратки срокове за изпълнение на проектите, разумни цени и гаранция за високото качество и дълголетието на вашия дом мечта – звучи чудесно, нали?

Mobirise
Дълготрайност и адаптивност на сглобяемите къщи

В предишните наши статии, ние Ви запознахме с малка част от безбройните предимства на сглобяемите къщи, а именно: ниските цени за изпълнение на проектите, енергийната ефективност им ефективност, ниската им себестойност и издръжливостта на природни бедствия и катаклизми.

Mobirise

Сглобяема къща – достъпен начин да поглезим душата си

Ежедневието ни в днешно време става все по-динамично; професионалният, както и битовият живот стават все по-стресиращи и натоварващи. Всички ние силно желаем да напуснем големия град, дори само за уикенда или за времето на годишната ни отпуска, и поне за кратък миг да забравим проблемите си и да се насладим на живота. Всеки един от нас заслужава да бъде спокоен и щастлив и един от най-ефективните начини да си „заредим батериите“ и да повдигнем духа си е да прекараме време сред природата с любимите хора.

За контакти: Бутик Хоум , гр.Варна, бул.Христо Ботев 8
телефон: 088 8881656  e-mail: boutiquehome.bg@gmail.com
Copyright © 2018 ОДИН ГАРАНТ ЕООД. Всички права запазени.
Web design by: Smedia