Mobirise

Монолитно строителство

Ние от Бутик Хоум изграждаме за нашите клиенти също така монолитни жилищни сгради, офис сгради, административни сгради и къщи. 
Благодарение на първокачествените кофражни системи на „ПЕРИ“ и „ДОКА“, с които работим, постигаме безкомпромисно качество на изградените конструкции в най-кратки срокове. Това позволява в последствие бързо и качествено извърършване на довършителните работи на вашата жилищна сграда. 

Mobirise

Не допускаме компромис в качеството

Благодарение на нашия доказан опит в строителството, успяваме да постигнем за нашите клиенти ТОП качество на достъпна цена! 

КОРЕКТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Обикновенно строените от нас сгради получават удостовеверение за въвеждане в екплоатация
(акт 16) до 12 месеца след започване на строителството.


Тези сроковете са валидни за сгради с РЗП до 5000м2. 

Нашите цени за монолитно строителство на жилищни сгради започват от 100 -140 евро за м2 без ддс. за изпълнение до степен „Груб строеж“ включващ – кофраж,арматура,бетон и тухлени зидарии.

Довършителните работи по частите архитектура,вик,ел и др варират от 160-220 евро за м2 без ддс или общо за цялостно изграждане на жилищна сграда до етап удостоверение за въвеждане в експлоатация(акт16) 260-360 евро без ддс за квадратен метър разгъната застроена площ.

Важно е да знаете, че посочените цени са на база вече постороени от нас такива сгради.
Точната и крайна цена за бъдещо строителство можем да определим след предоставяне от Ваша страна на проект и количествено стойностни сметки.

За контакти: Бутик Хоум , гр.Варна, бул.Христо Ботев 8
телефон: 088 8881656  e-mail: boutiquehome.bg@gmail.com
Copyright © 2018 ОДИН ГАРАНТ ЕООД. Всички права запазени.
Web design by: Smedia