site templates free download

Предимства на сглобяемите къщи

В днешно време сглобяемите къщи са все по-често срещани и хората които не успели да се докоснат до това чудо на модерното строителство, много често си задават въпроси като: „Защо сглобяеми къщи?“ и „С какво те превъзхождат конвенционалното строителство?“. В следващите редове, освен че ще отговорим на тези въпроси, ще Ви запознем с малка част от безбройните предимства на сглобяемите къщи.

  • 1. Изключително кратко време за изпълнение на проекта. - Както всички много добре знаем, за построяването на една къща по конвенционалния метод са нужни изключително много време и усилия. При сглобяемите къщи обаче, времето за което биват построени е редуцирано до между 1 и 3 месеца(в зависимост от проекта).     По-голямата част от хората имат грешната представа, че щом времето за изпълнение на проекта е толкова кратко, то това прави сглобяемите къщи некачествени. Главните причини за бързото им построяване са високото ниво на автоматизация на строителните процеси и добрата работа в екип на нашите служители. Както ние – екипът на „Бутик Хоум“ обичаме да казваме: „Сплотен екип – Добри резултати“. 
  • 2. Ниски цени - Ниските цени са едно от главните предимства на сглобяемите къщи. Цената на проекта е тясно свързана с големината и сложността на проекта, както и личните предпочитания на Вас – нашите клиентите. Разумните цени на сглобяемите къщи се дължат единствено на кратките срокове за изпълнение на проектите.
  • 3. Висока енергийна ефективност  - Естествените материали, използвани за построяването на сглобяемите къщи, освен че намаляват разходите Ви за отопление и охлаждане с над 60%, също така са екологично чисти и природосъобразни. Казано накратко, докато се наслаждавате на здравословния си живот в своя модерен и комфортен дом , намалявате разходите си за отопление драстично и правите голяма услуга не само на себе си, но и на всички около Вас. Ние от „Бутик Хоум“ обръщаме особено внимание на енергийната ефективност, тъй като се стараем да опазим това което природата ни дава възможно най-дълго.
  • 4. Дългосрочна гаранция на вложените материали и устойчивост на природни бедствия - Освен на уникален дизайн ние от „Бутик Хоум“ акцентираме и на устойчивостта и дългият живот на сглобяемите къщи. За да покрием високите си изисквания за устойчивост и да удължим максимално времето за експлоатация на къщите ни, ние използваме първокачествена иглолистна дървесина, която бива вакуумно импрегнирана. 
  • 5. Устойчивост на природни бедствия - Устойчивостта на природни бедствия е в пъти по-голяма от тази на монолитно построените къщи. Множество проучвания и проведени опити сочат, че сглобяемите къщи биха устояли земетресение със магнитут 9 по скалата на Рихтер без да имат сериозни поражения.

Уважаеми клиенти, следете нашия информационнен блог, за да се сдобиете с още полезна и подробна информация за сглобяемите къщи. За нас – “Бутик Хоум” е важно клиентите ни да бъдат винаги информирани.

Избери своята мечтана сглобяема къща още днес. Ние от Бутик Хоум ще построим твойте мечти! 

За контакти: Бутик Хоум , гр.Варна, бул.Христо Ботев 8
телефон: 088 8881656  e-mail: boutiquehome.bg@gmail.com
Copyright © 2018 ОДИН ГАРАНТ ЕООД. Всички права запазени.
Web design by: Smedia