free simple site templates

Сглобяеми къщи – чудото на модерното строителство

  • Наричайки сглобяемите къщи „чудото на модерното строителство“, нямаме предвид, че те правят чудеса като в приказките. Това, което се опитваме да загатнем е, че те имат редица предимства пред къщите построени по конвенционалния метод; кратки срокове за изпълнение на проектите, разумни цени и гаранция за високото качество и дълголетието на вашия дом мечта – звучи чудесно, нали?
  • Всички клиенти, които желаят да се сдобият със сглобяема къща, първоначално са изключително щастливи да чуят за кратките срокове за изпълнение на проектите и за надеждността на къщите, но когато те разберат, че и цените са разумни, започват да си мислят, че всичко това звучи твърде хубаво за да бъде истина. Точно поради тази причина, ние от „Бутик Хоум“ създадохме блог в своя уебсайта – за да може нашите клиенти да бъдат винаги информирани.
  • Причините за кратките срокове за построяване на сглобяемите къщи и ниските цени по никакъв начин не са обвързани с ниско качество на материалите използвани за създаването им, нито пък със спестяване от работна ръка или наемане на неквалифициран персонал. Точно обратното – ние от „Бутик Хоум“ използваме възможно най-висококачествените материали, които правят вашата сглобяема къща с изключително дълъг период на експлоатация и същото така допринасят за енергийната ефективност и комфорта във Вашия дом.
  • Ниските цени са обвързани тясно с кратките срокове за построяване на сглобяемите къщи, също както и с високотехнологичните и модернизирани процеси и методи с помощта на които екипът на „Бутик Хоум“ построява Вашата къща мечта. Другата причина за ниските цени за изпълняване на проектите, които Вие – нашите клиентите може да променяте според своите собствени вкусове и предпочитания, е добрата комуникация и наличието на умения за работа в екип на опитните и трудолюбиви служители, които са част от нашия екип.
  • Кратките срокове за изпълнение на проектите се дължат главно на натрупания през годините опит и добрата подготовка на нашия екип. Другата причина е добрата ни комуникация с Вас – нашите клиенти. Тя освен че скъсява времето за изпълняване на проекта, също така ни позволява да изпълним Вашите изисквания относно архитектура и дизайн, така че да останете максимално удовлетворени. 
  • Уважаеми клиенти, следете нашия информационнен блог, за да се сдобиете с още полезна и подробна информация за сглобяемите къщи. За нас – “Бутик Хоум” е важно клиентите ни да бъдат винаги информирани.

Избери своята мечтана сглобяема къща още днес. Ние от Бутик Хоум ще построим твойте мечти! 

За контакти: Бутик Хоум , гр.Варна, бул.Христо Ботев 8
телефон: 088 8881656  e-mail: boutiquehome.bg@gmail.com
Copyright © 2018 ОДИН ГАРАНТ ЕООД. Всички права запазени.
Web design by: Smedia